alles over kroonluchterwinkel

Over ons

Over kroonluchter Winkel: Kroonluchterwinkel.nl is een online winkel waar u kroonluchters en kroonluchter-onderdelen kunt bestellen. Wij hebben geen showroom waar u kroonluchters kunt bekijken. Wij zijn gevestigd in Beuningen (gld) en tijdens werkdagen tussen 10:00u en 17:30u telefonisch te bereiken. U kunt er wel voor kiezen om uw bestelling bij ons af te halen. Dit gaat op afspraak. Ons adres kunt u onder contact vinden. U kunt bij ons NIET PINNEN. Tijdens uw bestelling kunt u via Ideal betalen.

Onze klanten bestaan uit hotels, zalencentra, bedrijfsgebouwen, winkels en privépersonen. Onze kroonluchters zijn veel gebruikt voor de aankleding van een winkel of het creëren van sfeer in een entree van een hotel. Zo komt u onze kroonluchters tegen in hotels van Van der Valk maar ook in bekende restaurants.

Onze kroonluchters zijn over het algemeen in voorraad. De verwerkingstijd van een bestelling van uw kroonluchter is tussen de 3 en 5 dagen. Gemiddeld genomen heeft u de bestelde kroonluchter binnen 1 week in huis. Een deel van onze collectie wordt handmatig geassembleerd in ons atelier in Italië. Deze kroonluchters hebben een levertijd van 4 tot 6 weken. U bent dan wel verzekerd van een topproduct dat met de hand is gemaakt.

Kroonluchterwinkel.nl is onderdeel van Showlight. Wij zijn een lichtbedrijf dat ruim 20 jaar bestaat. Onze verhuurtak is kroonluchterverhuur.nl. Hier kunt u kroonluchters huren voor bijvoorbeeld een feest of evenement. Naast verhuur en levering van kroonluchters zijn wij ook gespecialiseerd in het repareren en reinigen van (antieke) kroonluchters. Op Kroonluchterreparatie.nl kunt u hierover allerlei informatie vinden.