een kroonluchter laten taxeren

Een kroonluchter laten taxeren

Benieuwd naar de waarde van een kroonluchter? Wij taxeren kroonluchters.

Er zijn 2 manieren van taxeren: een online taxatie of persoonlijke taxatie. Hieronder onze werkwijze.

Persoonlijke taxatie

Tijdens een persoonlijke taxatie komt een medewerker van ons langs om de kroonluchter te bekijken. Tijdens dit bezoek stelt de ervaringsdeskundige enkele vragen en neemt foto’s. Een bezoek duurt +/- 30 minuten. Binnen een week ontvangt u van ons een rapport met hierin de waarde van de kroonluchter.

Online taxatie

Een online taxatie doen wij op basis van foto’s. U stuurt ons zoveel mogelijk duidelijke foto’s. Onze ervaringsdeskundige zal aan de hand hiervan een schatting doen van de waarde van de kroonluchter.

Waarom een kroonluchter laten taxeren?

Bij de waarde van een kroonluchter wordt pas stilgestaan wanneer er schade is opgetreden, sprake is van diefstal of brand. Op dat moment bent u te laat om de waarde aan te tonen. Ons advies is om de waarde van uw pronkstuk te laten vastleggen en te laten opnemen in een verzekeringsdekking. Om deze manier ontstaat er nooit discussie over het uit te keren bedrag. U heeft namelijk voldaan aan alle verzekeringseisen.

Rechten van een taxatie

Aan een persoonlijke taxatie kunt u rechten ontlenen. U maakt namelijk gebruik van een ervaringsdeskundige die de lamp daadwerkelijk beoordeeld. Niemand kan dit beter bepalen dan een ervaringsdeskundige. Wij zijn geen erkend taxatiebureau maar met onze ruime ervaring bepalen wij de exacte waarde.

Een taxatie aanvragen doet u hier.