horeca kroonluchters kopen

Horeca kroonluchters

Op zoek naar horeca kroonluchters? Wij verkopen mooie kroonluchters voor in uw horecabedrijf. Misschien zoekt u een kroonluchter voor in de entree of meerdere kroonluchters voor in een zaal. Wij kunnen u helpen bij het vinden van de juiste kroonluchter. Gebruikt u een installateur of interieurdesigner? Wij kunnen de keuze en levering met hen afstemmen. Onze specialisten kunnen de kroonluchters voor u installeren.

Speciale kroonluchters. Afwijkende maten?
Bent u juist op zoek naar speciale kroonluchters en staan deze niet op onze website? Neem dan contact met ons op. Wij hebben in Noord-Italië een atelier waar we bijna alle mogelijke kroonluchters kunnen ontwerpen. Denk hierbij aan afwijkende afmetingen van bestaande Maria Theresa kroonluchters of zakkroonluchters. Op zoek naar een witte kroonluchter of een zwarte kroonluchter? laat het ons weten. Misschien zoekt u juist een messing- of gouden kroonluchter. De werkwijze is als volgt:

– stuur ons het design of tekening door
– op basis van mogelijkheden brengen wij een offerte uit met daarin een levertijd
– levering en professionele installatie

De vrijheid om zelf te bepalen:
Wij werken met van allerlei materialen en soorten kristal. Kristal is niet zomaar kristal maar onderverdeeld in verschillende categorieën. Het gehalte lood in kristal zorgt voor de schittering. Ook de slijptechniek zorgt voor effect.
Wij werken met verschillende kristalsoorten waaronder glaskristal, bergkristal, SWAROVSKI SPECTRA en SWAROVSKI.

Zelf een horeca kroonluchter uitkiezen?
Wanneer u minder hoge wensen hebt kunt u ook door ons assortiment bladeren. Hierin staan van allerlei soorten en maten kroonluchters voor aantrekkelijke prijzen.

Standaard assortiment:
-> Maria Theresa Kroonluchters (Weense stijl)
-> Zakkroonluchters (Franse stijl)

Mee informatie? Neem contact met ons op.