kroonluchter reparatie proces

Kroonluchter reparatie

Kroonluchter reparatie en restauratie:
Het is ons dagelijks werk: het omgaan met kroonluchters. In ons atelier repareren wij kroonluchters. Soms gaat een kroonluchter stuk tijdens een verhuizing of het verhangen. Een andere situatie kan zijn dat een erfstuk jarenlang opgeborgen heeft gelegen en stuk is gegaan. Is er een armpje van de kroonluchter afgebroken of het frame krom? Neem dan contact met ons op.

Voor en na:

Voor een Nederlands kasteel hebben wij bovenstaande kroonluchter volledig opgeknapt. De kroonluchter is uit het plafond gehaald en daarna onzorgvuldig behandeld. Het gevolg was een gebroken frame, gebroken armen en technische storingen. Bovendien miste er een hoop geslepen kristal. Na de reparatie hebben wij de kroonluchter vervoerd en in het het kasteel opgehangen.

Enkele voorbeelden van het repareren van een kroonluchter:

Een combinatie van moderne materialen en het oude ambacht zorgen er voor dat wij bijna iedere kroonluchter kunnen repareren. Of deze nu van koper, goud of zilver is. Wij brengen de kroonluchter terug in de originele situatie.

Je kroonluchter laten repareren of opknappen?

Het meest eenvoudige is om een aantal afbeeldingen naar ons te e-mailen. Zo is voor ons de kroonluchter ook visueel. Soms worden wij weleens opgebeld door opdrachtgevers die telefonisch proberen een kroonluchter of probleem te omschrijven. Het is heel erg moeilijk om via telefoon een voorstelling te maken van de situatie. Bellen mag altijd maar wij vragen altijd om gedetailleerde foto’s. Kunt u geen foto’s sturen dan is een bezoek op locatie ook mogelijk. Nog meer lezen over het repareren van kroonluchters kan hier.

Erkenning

Twijfelt u over onze kennis en kunde? Wij zijn door de overheid erkend op gebied van reiniging, reparatie en restauratie. Dit houdt in dat wij kroonluchters voor overheden hebben gerepareerd en onderhouden.