kroonluchter huren

Kroonluchter huren

Zoekt u kroonluchters om te huren? Wij verhuren kroonluchters. U kunt bij ons terecht voor het huren van 1 kroonluchter of meerdere kroonluchters. Meestal hebben wij bij iedere aanvraag wel een passend model.

Hoe werkt dat een kroonluchter huren?

Een kroonluchter kopen is niet zo moeilijk. U kiest er eentje uit in het online assortiment. Een kroonluchter huren. Hoe werkt dat nu precies? Deze vraag krijgen we geregeld gesteld. Dit omdat een kroonluchter van oudsher aan een vast punt hangt in een vaste omgeving. Denk hierbij aan een entree, een hal of eetkamer. Kroonluchters die wij verhuren zijn speciaal gebouwd om vervoerd te kunnen worden. Iedere kroonluchter hangt in een transportkist en kunnen wij van A-naar-B brengen.

Hoeveel kroonluchters kun je huren

Onze totale voorraad kroonluchters is meer dan 700 exemplaren. Het assortiment is onderverdeeld in zo’n 28 verschillende modellen en afmetingen. Van de meeste modellen hebben wij een grote voorraad. Het is dus mogelijk om 20 of 30 kroonluchters van het zelfde model te huren. Deze kroonluchters zijn dan allemaal hetzelfde.

Wan welk materiaal zijn de huur-kroonluchters gemaakt?

Alle kroonluchters die wij verhuren zijn voorzien van hoogwaardig kristal. Dit is ander materiaal als een kroonluchter die u bij een bouwmarkt om winkelketen koopt. Door gebruik te maken van duur kristal ontstaat die echte fonkeling.

Wat kost het om kroonluchters te huren?

Een kroonluchter huren kan in allerlei prijsklassen. Er zijn al kroonluchters te huur vanaf eur.120,00 per stuk. Hele grote kroonluchters zijn vanzelfsprekend duurder.

Wie huren er kroonluchters?

Dit zijn meestal producenten van evenementen en TV-programma’s. Maar ook organisatoren van een gala of bruiloft. Er zijn ook marketingbedrijven die kroonluchters huren en de lampen verwerken in een reclamecampagne.

Ik wil een kroonluchter huren. hoe nu verder

Een kroonluchter huren gaat eenvoudig. U stuurt een email met daarin de volgende gegevens:
– uw bedrijfsnaam en adresgegevens
– de adresgegevens waar de kroonluchter naartoe moet worden gebracht
– de datum van het event
– welke kroonluchter u wilt huren