Opslag van kroonluchters

Opslag van kroonluchters

Deze pagina geeft u alle informatie over opslag van kroonluchters. We leggen uit in welke situaties het opslaan van kroonluchters voorkomt en hoe dit in zijn werk gaat. Opslag van kroonluchters is wenselijk in een verhuis-situatie of tijdens een verbouwing.

Opslag van kroonluchters tijdens verhuizing

Tijdens een verhuizing hangt een kroonluchter al snel in de weg. Tijdens een verhuizing worden met grote (meubel)stukken gesjouwd. Tijdens deze werkzaamheden is het risico groot dat een kroonluchter beschadigd. Het is daarom aan te raden om een kroonluchter te verwijderen uit een ruimte. Voordat uw verhuizing begint demonteren wij de kroonluchter. Nadat de verhuizing klaar is monteren wij de kroonluchter in uw nieuwe pand.

Opslag van kroonluchters tijdens een verbouwing

Tijdens een verbouwing komt er vaak veel stof vrij. Stof en mooi glimmend materiaal zijn vijanden. Ook een z.g. stofzak is vaak niet stofdicht. Er zal met groot materieel gewerkt worden. In een onbewaakt ogenblik kan het gebeuren dat de aanwezige kroonluchter -per ongeluk- geraakt wordt. Onze opdrachtgevers vragen daarom om voor de verbouwing de kroonluchter(s) weg te halen. Nadat de verbouwing achter de rug is monteren wij de kroonluchter(s) weer terug. Tijdens de verbouwing slaan wij uw kroonluchter op. Het is ook mogelijk om tijdens de opslag-periode de kroonluchter te laten reinigen of restaureren.