Montage en demontage

U heeft besloten een kroonluchter te kopen en te bestellen maar wilt dat wij deze komen monteren? 
Wij hebben een eigen servicedienst voor het monteren van de aangeschafte kroonluchter. Onze technici hebben jarenlange ervaring op het gebied van kristallen kroonluchters en het aansluiten hiervan.
Nadat u uw kroonluchter heeft besteld en betaald kunt u contact met ons opnemen en een afspraak plannen. Het uurtarief is eur.65,00 en wij rekenen eur.0,45 per gereden kilometer vanaf 6641 KL. U krijgt vooraf een duidelijke prijsopgave van ons.

U heeft een kroonluchter in uw huis hangen maar zou deze graag verplaatst willen zien?
Wij kunnen uw kroonluchter op een andere plaats monteren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via 0246779322 of Email ons.

Is uw kroonluchter gevallen, smerig of mist deze onderdelen?
Onze reparatiedienst kan de kroonluchter bij u ophalen. In onze werkplaats kunnen wij uw kroonluchter herstellen, schoonmaken of technisch repareren. Neemt u voor meer informatie contact op via 0246779322 of stuur een Email. Op onze website kroonluchterreparatie treft u meer informatie aan over deze service.

Verzekering:
Heeft u schade aan uw kroonluchter? Wij kunnen de kroonluchter komen ophalen en de schade beoordelen. U mag de kroonluchter ook zelf langsbrengen. Wij kunnen een heldere offerte voor u maken die u kunt indienen bij uw verzekeraar. Betaald uw verzekeraar niet of besluit u de kroonluchter niet door ons te laten herstellen dan berekenen wij alleen de onderzoekskosten.

Reinigen van (historische) kroonluchters:
Kroonluchters hangen vaak jaren of soms wel een eeuw op dezelfde plaats. Na verloop van tijd is de kroonluchter smerig geworden door het stof of is het materiaal aangeslagen. Regelmatig worden wij gevraagd deze kroonluchters te demonteren en volledig te reinigen. In onze werkplaats worden alle onderdelen gedemonteerd en gereinigd. Hierna bouwen wij de kroonluchter weer op, transporteren deze en monteren de lamp terug aan het ophangpunt.