kroonluchter assembleren

Kroonluchter assemblage

Kroonluchters die u bij ons koopt worden door ons handmatig geassembleerd. Hiervoor hebben wij een atelier in Italië. In dit atelier maken wij de mooiste kroonluchters. Voorzien van echt kristal. Het geeft ons ook mogelijkheden om antwoord te geven op speciale wensen. Bijvoorbeeld een afwijkende afmeting.

Wanneer we kijken naar de geschiedenis van de kroonluchter dan heeft Italië altijd een belangrijke rol gespeeld in het vervaardigen van onderdelen en kroonluchters. Al sinds 2006 hebben wij een atelier in Italië. Hier vervaardigen wij allerlei soorten kroonluchters. Het is zelfs mogelijk om afwijkende lampen te maken. Het is mogelijk om de kroonluchter te voorzien van allerlei soorten kristal zoals:

– Bergkristal
– Asfour Kristal
– SWAROVSKI SPECTRA elementen
– SWAROVSKI kristal

In ons atelier kunnen wij allerlei frames bouwen. Met of zonder werkje erin. Hier bouwen we de kroonluchters volledig op en voorzien ze van electronica. Na de assemblage transporteren wij de kroonluchter naar Nederland. In sommige gevallen is de kroonluchter zo groot dat wij hem in Nederland pas in elkaar zetten.

Tegenwoordig zijn er veel kroonluchters in omloop uit Aziatische landen. Het grootste verschil tussen onze hand geassembleerde Italiaanse kroonluchters en Aziatische kroonluchters is de prijs, het materiaal en het kristal dat gebruikt wordt.

Bent u op zoek naar een hanglamp boven een eethoek en stelt u weinig eisen? Dan kunt u het prima af met een Aziatische kroonluchter. Is de kroonluchter een van de eye-catchers in uw huis of bedrijfspand? Kies dan voor kwaliteit. Wilt u kwaliteit en luxe uitstralen? Met onze handmatig geassembleerde kroonluchters toont u klasse. Onze kroonluchters laten een omgeving stijgen in klasse.