hotel kroonluchter

Hotel kroonluchter

Kleine hotel kroonluchter of grote hotel kroonluchters koopt u bij ons. Wij werken in opdracht van hotelketens, interieurdesigners en installatiebedrijven.

Waarom kroonluchters in een hotel?
Voor bezoekers is een overnachting in een hotel geen dagelijkse bezigheid. Voor zakengasten is dit heel anders. Toch verwachten beide groepen een gevoel van luxe. Naast vriendelijkheid en service is een bezoeker erg gevoelig voor extra sfeer. Dit gevoel van extra belangrijk voelen hoort ook bij een kroonluchter. Een kroonluchter in de entree van een hotel zorgt direct voor sfeer en laat de klasse van het hotel zien. Een kroonluchter hoeft niet onlosmakend verbonden te zijn aan een oud historisch pand. Ook in nieuw gebouwde hotels installeren wij kroonluchters.

Renovatie:
Met regelmaat zijn wij betrokken bij renovatieprojecten. De entree krijgt een grondige opknapbeurt. Of het restaurantgedeelte krijgt een facelift. Misschien zijn de hotelkamers wel toe aan vernieuwing of een upgrade. De suite of presidentiƫle kamer krijgt een nieuwe look-en-feel. Daarbij worden vaak kroonluchters gebruikt. puur om het gevoel een extra boost te geven.

Nieuwbouw:
Al in het ontwikkelingstraject worden wij ingeschakeld voor het bepalen van de juiste kroonluchter op de juiste plek. Soms via een installatiebedrijf maar meestal via een interieurdesigner.
De juiste kroonluchter op de juiste hoogte

Vastgoed beheer:
Vastgoedbeheerders behoren ook tot onze opdrachtgevers. Denk hierbij aan vastgoedbeheerders die historische panden bezitten en deze verhuren aan een hotelketen. Het komt voor dat in het vastgoed een andere huurder komt die hogere eisen heeft aan het pand. Wij bepalen dan samen het juiste model kroonluchter en zorgen voor installatie.

Er zijn van allerlei standaardmodellen kroonluchters. Deze zijn onderverdeeld in Weense kroonluchters en Franse kroonluchters. Het is ook mogelijk om geheel op maat een kroonluchter te ontwikkelen.