Bestellen Levering

Bestellen van kroonluchter-onderdelen:
Normaal ontvangt u uw bestelling binnen 3 werkdagen in huis. Wij zijn echter afhankelijk van Post.nl.

Bestellen van een kroonluchter:
De levertijd van een kroonluchter is doorgaans 5-7 werkdagen. Hierin zijn wij afhankelijk van Post.nl

Afhalen van goederen:
Wij zijn een webwinkel en hebben geen showroom. Tijdens het bestelproces kunt u ervoor kiezen om de bestelling bij ons af te halen. Ons adres kunt u vinden via de contactpagina en hieronder:

Bijsterhuizenstraat 10A
6641 KL Beuningen
Geopend: maandag t/m vrijdag 10:00-17:30 en uitsluitend op afspraak.

Beschadigde artikelen:
Wij doen er alles aan om uw bestelling in goede staat te bezorgen. Echter hebben wij geen invloed op Post.nl. Is uw bestelling beschadigd aangekomen? Retourneert u deze dan aan ons. Na ontvangst versturen wij uw bestelling opnieuw.

Bestelling onvolledig:
Is uw bestelling niet compleet? Wij zijn mensen en die kunnen best een keer een vergissing maken waardoor uw bestelling niet volledig is. Neemt u dan contact met ons op. Wij zorgen voor een passende oplossing.

Bestelling niet ontvangen:
Op het moment dat u ervoor kiest uw bestelling via Post.nl te verzenden gaan wij ervan uit dat u de bestelling ontvangt. Op dat punt verleggen we de verantwoordelijkheid naar Post.nl

Bestelling aangeboden maar ik was niet thuis:
U heeft de keuze om via diverse kanalen in contact te komen met Post.nl en een nieuwe bezorgafspraak te maken of de zending op te halen bij het postkantoor. Neemt u geen actie? Na verloop van tijd stuurt Post.nl de zending terug naar ons. Wij gaan er dan vanuit dat u uw bestelling niet wenst op te halen. Echter retourneren wij het aankoopbedrag dan niet.

Bestelling van onderdelen ontvangen maar de onderdelen zijn toch anders:
Wij verzoeken u voordat u onderdelen gaat bestellen uw oude onderdelen zorgvuldig op te meten. Dit doet u het beste met een schuifmaat. Twijfelt u eraan of uw onderdeel gelijk is aan het onderdeel dat wij aanbieden? Stuur dan eerst een of meerdere afbeeldingen met afmetingen naar ons toe. Eenmaal bestelde onderdelen nemen wij niet terug.